Asiakastarinat

Tunturikylä Muotkan Ruoktu valitsi ilmalämpöpumput

Tunturikylä Muotkan Ruoktu valitsi ilmalämpöpumput

Suomen pohjoisin ilmalämpöpumppu Saamelainen, suomalainen ja norjalainen kulttuuri kohtaavat Karigasniemessä. Suomen päälaella sijaitseva kylä on kolmen kielen ja kulttuurin risteys. Sääolosuhteet Karigasniemessä ovat haastavat ja lämpötila pakkasen puolella peräti seitsemänä kuukautena vuodessa.

Maan pohjoisin ilmalämpöpumppu löytyy Karigasniemestä. Yhdeksän Mitsubishi Electric MSZ-SF35VAH-pumppua on asennettu kelohonkaisiin lomakylän mökkeihin retkeilykeskus Tunturikylä Muotkan Ruoktussa.

Mitsubishin Electric oli lomakylän isännälle tuttu merkki ja tiedossa oli, että laite toimii jopa -30 asteen pakkasessa. Valintaan vaikuttivat myös luotettava ja tunnettu myyjä sekä maahantuoja.

Lämpöä on riittänyt hyvin koko talven ajan. Kaukosäätimestä on ollut helppo säätää lämmön pyyntiä, kun pakkaset ovat olleet kiristymään päin.Isäntä Hans Niittyvuopio on paikkakunnan monitoimimiehiä, aikoinaan monissa kunnallisissakin luottamustehtävissä toiminut, poromies ja yrittäjä. Niittyvuopio kiittelee lämpöpumppujen toimintavarmuutta.

Löydä lähin jälleenmyyjäsi