Mitsubishi Electric ilmalämpöpumput ja tarvikkeet

Mitsubishi Electric ilmalämpöpumppu säästää energiaa ja rahaa

Ilmalämpöpumppu toimii kaikissa ulkolämpötiloissa ja se on luotettava ja pitkäikäinen lämmönlähde pohjoisen koteihin. Ja mikä parasta, voit säästää öljy-tai suorasähkölämmitteisen asuntosi lämmityskuluissa jopa 55 %!

Mitsubishi Electric ilmalämpöpumpulla on monia etuja

Säästösi lämmityskuluissa alkaa välittömästi kun lämpöpumppusi on otettu käyttöön. Samalla nousee myös asuntosi arvo. Energiahintojen noustessa kasvaa säästösi samassa suhteessa!
Myös perheesi ja asuntosi voi paremmin. Laite puhdistaa sisäilmaa ja kesäkuumalla se viilentää miellyttävästi.
Ilmalämpöpumppu vähentää kosteutta ja asuntosi homehtumisriskiä.
Lisäksi ilmalämpöpumppu on myös ekologisesti hyvä valinta.

Valitset viisaasti, kun otat heti yhteyttä alueesi jälleenmyyjään

Saat juuri sinun taloosi sopivimman lämpöpumpun, kun pyydät asiantuntijaa tekemään taloosi lämpökatselmuksen  ja ratkaisuehdotuksen.

Ilmalämpöpumpun toimintaperiaate lyhyesti

Ilmalämpöpumppu koostuu kahdesta yksiköstä: sisäyksiköstä ja ulkoyksiköstä. Kompressori tuottaa tarvittavan paineen kierrättämällä yksiköiden välillä kiertävää kylmäainetta. Ulkoyksikössä kylmäaine höyrystetään ja höyrystyessään kylmäaine sitoo tehokkaasti lämpöenergiaa itseensä. Tämän jälkeen kylmäaine siirretään sisäyksikölle, jossa kylmäaine nesteytetään ja tässä yhteydessä lämpö luovutetaan kylmäaineesta. Hyöty saavutetaan siitä, että tämän koko prosessin pyörittämiseen kuluu ulkolämpötilasta riippuen jopa vain noin viidesosa sähköenergiaa verrattuna siihen minkä laite tuottaa takaisin lämpöenergiana!

Löydä lähin jälleenmyyjäsi