Laadukkaat ja testatut hankintaturvatuotteet

Hankintaturvatuotteet on testattu Suomen ilmasto-oloissa. Tuotteisiin on erinomainen varaosien saatavuus ja kattava takuu. Mitsubishi Electric -ilmalämpöpumput ovat menestyneet VTT:n testeissä ja olleet pitkään Suomen ostetuimpia ilmalämpöpumppuja.

Mikä on Hankintaturvatuote?

Hankintaturvatuote-merkki kertoo tuotteesta, joka tarjoaa kaiken sen mitä tarvitset saadaksesi investoinnillesi parhaan mahdollisen vastineen.

Hankintaturvatuote sisältää aina selkeät suomenkieliset käyttöohjeet, ammattitaitoisen asennuksen, toimivan huoltopalveluturvan, nopeat varaosatoimitukset tarvittaessa sekä turvallisen ja toimivan takuupalvelun vuosiksi eteenpäin.

Mitsubishi Electric MSZ-LN ilmalämpöpumppujen varivaihtoehdot

Ilmalämpöpumput

Ilmalämpöpumpulla säästät lämmityskuluista jopa 40 %. Kesällä ilmalämpöpumppua voit käyttää myös viilennykseen.

Ilma-vesilämpöpumput

Mitsubishi Electric R32 ilma-vesilämpöpumppu on koko talon tehokas ja taloudellinen lämmitysjärjestelmä, jolla lämmität myös tarvittavan käyttöveden suurimmalla mahdollisella hyötysuhteella. Ecodan R32 säästää rahaa, energiaa ja on ympäristöystävällinen.

Kolmen vuoden takuu

Hankintaturvatuotteen ilmalämpöpumppujen sekä ilma-vesilämpöpumppujen takuu on kolme vuotta ja kompressorin materiaalitakuu peräti viisi vuotta. Suurimmalla maahantuojalla on luonnollisesti alan suurimmat varastot, myös varaosista, sekä seitsemän henkilön organisaatio hoitamassa jälkimarkkinointia.

10 vuoden saatavuustakuu varaosille

Hankkiessaan laitteen Hankintaturvaliikkeestä loppukäyttäjän ei tarvitse pelätä jäävänsä laitteensa kanssa tuuliajolle. Esimerkiksi kymmenen vuoden varaosien saatavuustakuu Hankintaturvatuotteille takaa loppukäyttäjälle turvallisen investoinnin tuotteen elinkaaren ajaksi.

Suuret ja vakavaraiset Mitsubishi Electric sekä Scanoffice Oy takaavat turvallisen investoinnin ilmalämpöpumppuun. Scanofficen varaosapalvelu, tekninen tuki sekä jatkuva koulutus jälleenmyyjäverkolleen mahdollistavat pitkäjänteisen toiminnan, josta myös ketjun asiakkaat hyötyvät riskittömän hankinnan muodossa.

Kun haluat tehdä hyvän lämpöpumppuinvestoinnin itseäsi turhaan rasittamatta, soita lähimpään Hankintaturvaliikkeeseen – me palvelemme mielellämme!

Huolto ja varaosat

Hankintaturvaliikkestä saat huoltopalvelua takuuaikana ja sen jälkeen. Voit sopia etukäteen esimerkiksi ilmalämpöpumpun määräaikaishuollon kolmen vuoden päähän laitteen asennuksesta.

Hankintaturvaliikkeestä saat myös vaihdettavat sisäyksikön suodattimet ja muut lisävarusteet ja tarvikkeet.

Lämpöpumput tuottavat jo 15 % suomalaisten lämmityksestä

Suomen lämpöpumppumarkkinat ovat etenkin ilmalämpöpumppujen osalta ovat olleet hurjassa kasvussa viimeisten kymmenen vuoden aikana. Laitteita myytiin Suomessa 2000-luvun alussa vain muutama tuhat vuodessa, kun viime vuonna niitä myytiin jo noin 50 000.

Kaiken kaikkiaan Suomeen on asennettu yli 800 000 lämpöpumppulaitteistoa.

Hanki laadukas asennus Hankintaturvaliikkeestä

Hankintaturvaliikkeestä saat laadukkaalle tuotteellesi erinomaisen asennuspalvelun, takuulla.

Ammattilaisen asennuksella hyvä lopputulos

Huoliteltu ja tyylikäs lopputulos syntyy kunnollisista asennuskouruista ja talon värin mukaan valitusta suojakotelosta. Asennusta ei voi luotettavasti tehdä ilman ammattilaiselle tarkoitettuja asennustyökaluja, kuten tyhjiöintipumppua mittarisarjoineen, laippatyökaluja ja koteloleikkuria.

Hyvätkin tuotteet ja tarvikkeet voi pilata huonolla asennuksella. Ammattitaitoinen Hankintaturvaliikkeen asiantuntija mitoittaa pumpun kohteen mukaan ja valitsee sille tarpeen mukaisen parhaan mahdollisen sijoituspaikan asunnosta. Lopuksi hän viimeistelee asennuksen paitsi siistin ja asiallisen näköiseksi, myös kaikkia laillisia sähkö- ja kylmäalan asetuksia noudattavaksi.

Käyttöohjeet ja muut tuotetiedostot

Täältä löydät kaikki tuotteisiin liittyvät tiedostot kuten asennusohjeet, energiamerkinnät, esitteet ja käyttöohjeet.

Valikko