Mitsubishi Electric MSZ-EF35VEH-2B ilmalämpöpumppu

Mitsubishi Electric MSZ-EF35VEH-2B (MSZ-EF35VEH2B + MUZ-EF35VEH) ilmalämpöpumppu

Uusi tuuli muotoilee maailmaaKirigamine Zen

Tältä ei ilmalämpöpumppu ole koskaan aikaisemmin näyttänyt. Mitsubishi Electric Kirigamine Zen ilmalämpöpumpun ohut, ylellinen ja virtaviivainen muotoilu sulautuu huomaamattomasti kotiisi. Sekä käyntitilassa että sammutettuna se istuu hienosti ympäristöönsä. 

Yhdistettynä erittäin alhaiseen äänitasoon siitä tulee melkein huomaamaton osa kotisi sisustusta. Tosiasia on, että tuulessa havisevat puiden lehdet voivat helposti ylittää Kirigamine Zen ilmalämpöpumpun äänitason.

Laatua pienintäkin yksityiskohtaa myöten

Mitsubishi Electric Kirigamine Zen tuo mieleen modernin kuvataiteen teoksen – kokonaisuus, joka herättää huomiota ja ihailua. Voiko ilmalämpöpumpun sisäyksikkö todella näyttää tällaiselta? Älä hämmästy, jos Kirigamine Zenistä jopa tulee yksi asuntosi kauneimmista sisustusyksityiskohdista.  

Kirigamine Zen on kehitetty Mitsubishi Electricin omissa tuotekehityslaboratorioissa Japanissa, mikä takaa korkean laadun pienintä yksityiskohtaa myöten. Mitään ei ole jätetty sattuman varaan.

Tämän lisäksi myös Kirigamine Zenin käyttö-paneeli ja kaukosäädin on varustettu parhaalla japanilaisella tekniikalla. Voit säätää sopivan sisäilman nousematta sohvaltasi.

Saatavilla kolmena eri värivaihtoehtona: valkoisena, hopeisena ja mustana.

Löydä lähin jälleenmyyjäsi

Hankintaturvatuote

Tekniset tiedot
Malli MSZ-EF35VEH2B + MUZ-EF35VEH
SCOP 4,5
Äänitaso 21–24–30–38–46 dB(A)
Viilennysteho 3,5 / kW max.
Lämmitysteho 4,0 / kW max.
Paino 46 kg
YouTube video: