Mitsubishi Electric Ecodan R32 ilmavesilämpöpumppu

Saatavilla on ympäristöystävällinen järjestelmä ainutlaatuisella tekniikalla. Mitsubishi Electricin tuotekehityksen ansiosta Ecodan R32 -ilmavesilämpöpumppujärjestelmä on entistäkin tehokkaampi. Se toimii portaattomalla invertteritekniikalla ja siinä on Mitsubishi Electricin omaa tuotekehitystä oleva varaajayksikkö. Täysin uusi säätöjärjestelmä tarkoittaa suuria säästöjä talon omistajalle. Ecodan R32 tuottaa maksimaalisen lisäenergian käytöllä ja järjestelmä tuottaa 30-50% vähemmän hiilidioksidipäästöjä kuin tavallinen lämmitysjärjestelmä.

Yhdistä energiansäästö ja mukavuus

Mitsubishi Electric Ecodan R32 ilmavesilämpöpumppu toimii portaattomalla invertteritekniikalla, käsittäen myös uuden omaa tuotekehitystä olevan varaajan. Täysin uusi säätöjärjestelmä tarkoittaa suuria säästöjä talon omistajalle, koska Ecodan R32 tarvitsee muita järjestelmiä vähemmän energiaa talon lämmittämiseen. Ilma–vesilämpöpumpulla voit säästää jopa 50 % lämmitysenergian kustannuksista.

Ecodan R32 -ilma-vesilämpöpumput valmistetaan tiukimpien laatuvaatimusten mukaisesti Mitsubishi Electricin omilla tehtailla Skotlannissa ja Japanissa. Se on varma takuu laadusta. Jokainen vaihe on huolella suunniteltu ja laatu on huippuluokkaa pienintä yksityiskohtaa myöten.

Ympäristöystävällinen järjestelmä
ainutlaatuisella tekniikalla

Ulkoilma sisältää valtavasti energiaa – energiaa, jonka Ecodan R32 hyödyntää talosi lämmittämiseen. Ainutlaatuinen Ecodan-tekniikka merkitsee huomattavia säästöjä lämmityskuluissasi, ja järjestelmä on suunniteltu vastaamaan myös todennäköisiä tulevaisuuden energiataloudellisia vaatimuksia. Tätä lompakkosi tulee arvostamaan.

Koska Mitsubishi Electric Ecodan R32 tuottaa maksimaalisen lämmön minimaalisella lisäenergian käytöllä, järjestelmä synnyttää 30–50 prosenttia vähemmän hiilidioksidipäästöjä kuin tavallinen lämmitysjärjestelmä.

Patentoitu tekniikka

Mitsubishi Electricin omaa tuotekehitystä oleva invertteri-tekniikka toimii portaattomasti kaikissa järjestelmän toiminnoissa ja tekee Ecodan R32 lämpöpumpuista sopivan valinnan kaikkiin taloihin.

Useita malleja ja kokoluokkia

Mitsubishi Electric Ecodan R32 -lämpöpumpuista on saatavilla useita erilaisia malleja ja kokoluokkia. Jokaiseen tarpeeseen ja erikokoisiin taloihin löytyy varmasti sopiva laitekokonaisuus.

Sisäyksikkö on kompaktin kokoinen, vain 1,6 metriä korkea, ja se on helppo sijoittaa myös mataliin tiloihin. Varaajaan mahtuu kaikkiaan 200 litraa vettä.

Mikä erottaa Mitsubishi Electric ilma-vesilämpöpumput muista merkeistä?

Mitsubishi Electric suunnittelee ja valmistaa ilma-vesilämpöpumput itse, omilla tuotantolaitoksillaan. Se ei teetä laitteitaan muilla, vaan vastaa laadusta ja tuotteiden pitkäikäisyydestä itse.

Laitteiden hyötysuhde (lämpökerroin) on parasta A++ luokkaa. Merkittävin ero tulee esiin, kun tarkkaillaan laitteiden tuottamaa lämpötehoa pakkasilla. Säästö energiakustannuksissa näkyy suoraan säästönä vuotuisessa lämmityslaskussa.

Mitsubishi Electric ei tingi laadusta. Esimerkiksi vesivaraajat valmistetaan ruostumattomasta teräksestä, jolloin ei ole tarvetta huolehtia anodien vahdoista. Laite tuottaa jopa 60-asteisen lämpimän menoveden kompressorilla.

Laite tuottaa myös lämpimän käyttöveden nerokkaasti vaihtoventtiilitekniikalla. Kun laite havaitsee tarvetta lämpimälle käyttövedelle, se ohjaa laitteen tuottamaan sitä, kunnes asetettu lämpötila on saavutettu. Näin laite pystyy tuottamaan lämpimän käyttöveden nopeasti ja tehokkaasti ilman turhaa energiankulutusta verrattuna esimerkiksi laitteisiin, joissa lämmin käyttövesi lämmitetään varaajan sisällä olevassa kierukassa. Kierukan lämmittämiseksi valtava, jopa 300 litran vesimassa lämmitetään 55–60-asteiseksi pelkän lämpimän käyttöveden saamiseksi.

Edelläkävijätekniikkaan kuuluu myös langaton kaukosäädin ja WiFi-yhteys lisävarusteena.

Lisää tuotteita

Mitsubishi Electric on vuonna 1921 perustettu japanilainen monikansallinen elektroniikka- ja sähkölaitteiden valmistaja, jonka pääkonttori sijaitsee Tokiossa, Japanissa.

Pohjoismaissa Mitsubishi Electric -ilmastointilaitteita on myyty jo vuodesta 1983 lähtien. Nykyisessä tuotesortimentissa Mitsubishi Electricillä on pienten ja suurten kiinteistöjen lämmitys- ja jäähdytysratkaisut ilmalämpöpumpuilla sekä ilma–vesilämpöpumpuilla sekä sisäilman laatua parantavat ilmanvaihtolaitteet.

Mitsubishi Electric -lämpöpumput tunnetaan tänä päivänä modernista suunnittelusta, korkeimmasta laadusta, pitkästä eliniästä sekä ylivoimaisesta energiatehokkuudesta.

Valikko
Valikko