Mitsubishi Electric MSZ-AP -ilmalämpöpumppu

Mitsubishi Electric MSZ-AP ilmalämpöpumppu on tekniikaltaan sekä tyyliltään loppuun asti mietitty. Energiatehokas (SCOP 4,7) AP ilmalämpöpumppu varmistaa että saat säästöjä lämmityskustannuksistasi erinomaisella hyötysuhteella. AP ilmalämpöpumppu on varustettu uusimmalla, entistä ympäristöystävällisemmällä R32 kylmäaineella. Laite on kompaktin kokoinen sen leveyden ollessa vain 798mm ja korkeuden 299mm.

Mitsubishi Electric MSZ-AP ilmalämpöpumppu

Mitsubishi Electric MSZ-AP on kompaktinkokoinen seinälle asennettava ilmalämpöpumppu, joka on täydellinen vapaa-ajan asuntoihin, autotalleihin ja pienempiin kiinteistöihin. Erinomainen laite mökin lämmittäjäksi ja viilentäjäksi.

Tyylikäs valkoinen sisäyksikkö istuu seinällä huomaamattomana, tuoden kiinteistöön erinomaisen lisälämmönlähteen. Puhallintehojen säätölaajuuden sekä uusien puhallusilmanohjainten ansiosta pääset nauttimaan vedottomasta lämmityksestä ja viilennyksestä

Mitsubishi Electric AP ilmalämpöpumpun sisäyksikkö edestä

AP ilmalämpöpumpussa WiFi vakiona

Sisäänrakennetun WiFin avulla voidaan ohjata AP ilmalämpöpumppua MELCloud applikaation avulla, joka on ilmaiseksi ladattavissa älypuhelimiin ja tabletteihin. Näin voit esimerkiksi säätää lämmityksen päälle lentokentällä, kun olet palaamssa kotiin reissulta.

Mies ja lapsi nukkuvat

Yötoiminto

Yötoiminnon avulla ilmalämpöpumpun ulkoyksikön äänitaso tippuu 3 dB (A), mikä tekee jo hiljaisesta laitteesta vielä hiljaisemman.

Erinomainen energiatehokkuus

Energiatehokkuusluokat A+++ (j)/A++ (l) ovat merkki siitä, että laitteen energiatehokkuus lämmityksessä sekä jäähdytyksessä ovat huippuluokkaa.

Tyytyväinen äiti ja lapsi
Antiikkinen lukko

Lukitustoiminto kaukosäätimessä

Lapsiperheet ja seniorikansalaisten asunnot ovat saaneet huomattavaa hyötyä lukitustoiminnon käytöstä. Tämän toiminnon avulla voidaan ilmalämpöpumpun toimnta lukita joko pelkälle lämmitykselle tai jäähdytykselle.

Ympäristöystävällisyyttä R32 kylmäaineella

AP-sarjan ilmalämpöpumput käyttävät kylmäaineenaan R32 kaasu/nesteseosta. Tämän GWP (Global Warming Potential) on alle 1/3 edellisen sukupolven kylmäaineesta (r410a). Luonto kiittää!

Viekas kettu

Lisää tuotteita

Mitsubishi Electric on vuonna 1921 perustettu japanilainen monikansallinen elektroniikka- ja sähkölaitteiden valmistaja, jonka pääkonttori sijaitsee Tokiossa, Japanissa.

Pohjoismaissa Mitsubishi Electric -ilmastointilaitteita on myyty jo vuodesta 1983 lähtien. Nykyisessä tuotesortimentissa Mitsubishi Electricillä on pienten ja suurten kiinteistöjen lämmitys- ja jäähdytysratkaisut ilmalämpöpumpuilla sekä ilma–vesilämpöpumpuilla sekä sisäilman laatua parantavat ilmanvaihtolaitteet.

Mitsubishi Electric -lämpöpumput tunnetaan tänä päivänä modernista suunnittelusta, korkeimmasta laadusta, pitkästä eliniästä sekä ylivoimaisesta energiatehokkuudesta.

Valikko
Valikko