Mitsubishi Electric MSZ-EF ilmalampopumppu

Mitsubishi Electric MSZ-EF -ilmalämpöpumppu

Designtuote Mitsubishi Electriciltä. EF ilmalämpöpumppu edustaa ajatonta modernia tyyliä ja on jo muotoilultaan katseita vangitseva. Enää ei tarvitse miettiä ilmalämpöpumpun olevan ruma ja ikävästi silmiinpistävä esine seinällä, vaan se voi olla jotain upeaa. Saatavana kolmena eri värinä: valkoinen, hopeinen ja musta.

Japanilaista tarkkuutta ja ammattitaitoa

Mitsubishi Electric EF ilmalämpöpumpun avulla saat lämmityskustannuksesi kuriin samalla sisäilmaa parantaen.

Energiankulutuksen pienentyminen EF ilmalämpöpumpun avulla on erinomainen ympäristöteko joten luontokin kiittää. EF on suunniteltu vastaamaan lämmitystalouden vaatimuksia tulevaisuus silmällä pitäen.

Mitsubishi Electric MSZ-EF ilmalampopumppu olohuoneessa

Loppuun asti mietitty teknologinen taidonnäyte

Virtaviivainen, tyylikäs ja ohut muotoilu soveltuu skandinaavisiin koteihin. Lämpöpumppu näyttää tyylikkäältä niin käyntitilassa kuin sammutettuna nerokkaan puhallussiiveketeknologian ansiosta.

EF ilmalämpöpumppu on tunnettu alhaisesta äänitasostaan, ja jopa tuulessa havisevat puiden lehdet voivat ylittää EF ilmalämpöpumpun äänitason. Laite on todellakin hiljainen!

Mitsubishi Electric kehittää kaikki ilmaälmpöpumppunsa omissa tuotekehityslaboratorioissaan Japanissa. Tämä takaa huippulaadun jossa jokainen pienikin yksityiskohta on loppuun asti mietitty. Sattuma ei ole käsite Japanilaisten sanavarastossa.

Mitsubishi Electric MSZ EF ilmalampopumppu varivaihtoehdot

Viikkoajastin

Viikkoajastimen avulla pystyt säästämään vielä enemmän lämmityskustannuksissasi. Huonelämpötila voidaan säätää alhaisemmaksi niinä vuorokauden aikoina, kun kotona ei ole ketään. Viikkoajastimen avulla voit säätää ilmalämpöpumpun toimintaa aina viikoksi eteenpäin,

Mitsubishi Electric MSZ-EF ilmalampopumppu viikkoajastin

Lisävarusteena MELCloud WiFi -ohjaus tai AirPatrol GSMkauko-ohjain

MELCloud on ilmalämpöpumpun lisävaruste, jonka avulla voit ohjata ja säätää ilmalämpöpumppuasi tai ilmastointilaitettasi reaaliajassa tietokoneella, tabletilla tai älypuhelimella.

AirPatrol GSM kauko-ohjain toimii SIM-kortin avulla. Laitetta voidaan ohjata etänä puhelimen applikaatiolla tai tekstiviestitse.

AirPatrol GSM kauko-ohjain

Mitsubishi Electric EF -ilmalämpöpumppu ei muuta muotoaan

EF- mallisarjan lämpöpumput pitävät muotonsa myös käyntitilassa. Laitteen tyylikäs ja lähestulkoon huomaamaton design pitää ilmeensä toimintatilasta riippumatta. Paneelit eivät irvistele eikä aukeile turhaan.

Mitsubishi Electric MSZ-EF ilmalampopumppu kaynnissa ja sammutettuna

Lisää tuotteita

Uusi ympäristöystävällisempi kylmäaine R32

Uuden kylmäaineen GWP (Global warming potential) on alle kolmasosa aiempien kylmäaineiden GWP-arvoista. Myös kylmäaineen määrä lämpöpumpuissa on noin 10-15 % pienempi kuin aikaisemmilla malleilla.

Mitsubishi Electric on vuonna 1921 perustettu japanilainen monikansallinen elektroniikka- ja sähkölaitteiden valmistaja, jonka pääkonttori sijaitsee Tokiossa, Japanissa.

Pohjoismaissa Mitsubishi Electric -ilmastointilaitteita on myyty jo vuodesta 1983 lähtien. Nykyisessä tuotesortimentissa Mitsubishi Electricillä on pienten ja suurten kiinteistöjen lämmitys- ja jäähdytysratkaisut ilmalämpöpumpuilla sekä ilma–vesilämpöpumpuilla sekä sisäilman laatua parantavat ilmanvaihtolaitteet.

Mitsubishi Electric -lämpöpumput tunnetaan tänä päivänä modernista suunnittelusta, korkeimmasta laadusta, pitkästä eliniästä sekä ylivoimaisesta energiatehokkuudesta.

Valikko
Valikko