Suosittu
Mitsubishi Electric MSZ-LN ilmalämpöpumppujen varivaihtoehdot

Mitsubishi Electric MSZ-LN -ilmalämpöpumppu

Tehokkaampi, ympäristöystävällisempi, värikkäämpi, tyylikkäämpi, monipuolisempi, puhtaampi ja älykäs. Mitä muuta edistykselliseltä ilmalämpöpumpulta voi toivoa?

Uusi Mitsubishi Electric LN-mallisarja on kokonaan uuden aikakauden ilmalämpöpumppu. Se ei ole nykyisen mallisarjan korvaaja, vaan avaa ilmalämpöpumppujen uuden aikakauden ja asettaa uuden laatutason vuosiksi eteenpäin.

Mitsibishi Electric LN -mallisarja vie ilmalämpöpumput uuteen aikakauteen

Mitsubishi Electric LN on älykkäästi muistava ja oppiva ilmalämpöpumppu ja siinä on valmiiksi WiFi internet-yhteys. LN-mallistolla on täysin uusi kompressori ja paras energiatehokkuusluokitus A+++. Nämä ilmalämpöpumput on suunniteltu tuottamaan tehokasta lämmitystä jopa vuoden kaikkein kylmimpinä päivinä.

Hyper Heating avulla lämpöteho pysyy nimelliskapasiteetissaan vielä -15°C:n ulkolämpötilaan asti. Tätä Mitsubishi Electricin kehittämää uniikkia ominaisuutta ei muista lämpöpumpuista löydy.

LN-mallistossa on uusi, entistä ympäristöystävällisempi kylmäaine R32. Uuden kylmäaineen GWP (Global Warming Potetial) on alle kolmasosa aiempien kylmäaineiden GWP arvoista. Myös kylmäaineen määrä lämpöpumpuissa on noin 10-15% pienempi kuin aikaisemmilla malleilla.

Tyylikäs ja älykäs

LN on aina ympäristöönsä sopiva moderni ilmalämpöpumppu. Tyylikäs muotoilu ja neljä huikeaa sisäyksikön väriä: valkoinen, helmenvalkoinen, onyxinmusta ja rubiininpunainen. Kolmen viimeksi mainitun sisäyksikön pinta on käsitelty uudella tekniikalla syvän ja moni-ilmeisen väriseksi.

I-see-Sensor havaitsee huonetilassa olevien ihmisten sijainnin ja itsenäisesti toimivat kaksoissiivekkeet ohjaavat ilmavirran miellyttävästi huonetilaan. Valintasi mukaan puhallusilma ohjataan joko kohti ihmisiä tai poispäin ihmisistä.

Tehokkaasti puhtaampi

Mitsubishi Electricin oma kaksoissuojapinnoite lämmönsiirtimessä, puhaltimessa ja ilmakanavassa estää pölyn ja rasvan kerääntymisen eli sisäyksikön likaantumisen. Puhtaampina pysyvien pintojen ansiosta laitteen energiatehokkuus säilyy vuosikausien käyttöiän ajan.

Plasma Quad Plus ilmanpuhdistusjärjestelmä suodattaa pois jopa mikroskooppisen pieniä partikkeleita. Suodatinyksikkö tehoaa kuuteen leijuvaan aineeseen; bakteerit, virukset, homeitiöt, allergeenit ja partikkelit.

Mitä on PM2.5?

Mitä on PM2.5?

Ilmassa olevia erittäin pieniä partikkeleita, jotka ovat pienempiä kuin 2,5 μm (1μm= 1/1000 osa mm). Koska PM2.5μm on erittäin pieni (1/30 osa hiuksen paksuudesta) se voi helposti päätyä keuhkojemme syvimpiin kohtiin. Niiden on sanottu aiheuttavan terveysongelmia, kuten hengityselin- ja verenkiertosairauksia.

PM2.5 μm löytyy pakokaasuista, teollisuuden päästöistä, tupakansavusta ja avotulesta.

Plasma Quad Plus: Testiraportit viruksille, bakteereille, homeitiöille ja allergeeneille

Bakteerit, 99% poistettu 162 minuutissa, 25 m3 testitilasta (KRCES-Bio Testaus No. 2016-0018)
Virukset, 99 % neutralisoitu 72 minuutissa, 25 m3 testitilasta (vrc.center, SMC No. 28-002)
Homeitiöt, 99% neutralisoitu 135 minuutissa (Japan Food Research Laboratories, Testaus No. 16069353001-0201)
Allergeenit, Kissankarvat ja siitepöly, 98% neutralisoitu (ITEA Report No. T1606028)

Hallitse asuintilasi olosuhteita mistä ja milloin tahansa.

Sisäänrakennettu WiFi yhdessä MelCloud-sovelluksen kanssa tarjoaa internetin kautta reaaliaikaisen- ja viikkoseurannan lämpöpumpullesi. Näet etähallinnassa olevan lämpöpumpun tilan ja mahdolliset virheilmoitukset.

Täysin uusia ominaisuuksia

LN-mallistossa on monia täysin uusia ominaisuuksia, kuten sisäyksikön lukitus taustavalaistusta kaukosäätimestä, sisäyksikön yötoiminta, joka alentaa ääniä ja merkkivalojen kirkkautta, lämpötilan asettelu 10 asteesta alkaen asteittain aina 32 asteeseen, energiaseuranta sekä huonetilojen muodon ja ihmisten sijainnin tunnistava ja muistava, oppiva ohjaus. Lämpötilaerojen tasaaminen asuintiloissa onnistuu takkatoiminnon avulla. Tällä toiminnolla saat levitettyä lämmintä ilmaa ympäri asuntoa esimerkiksi takasta ja kaikki kotisi tilat pysyvät tasalämpöisinä.

Lisää tuotteita

Mitsubishi Electric on vuonna 1921 perustettu japanilainen monikansallinen elektroniikka- ja sähkölaitteiden valmistaja, jonka pääkonttori sijaitsee Tokiossa, Japanissa.

Pohjoismaissa Mitsubishi Electric -ilmastointilaitteita on myyty jo vuodesta 1983 lähtien. Nykyisessä tuotesortimentissa Mitsubishi Electricillä on pienten ja suurten kiinteistöjen lämmitys- ja jäähdytysratkaisut ilmalämpöpumpuilla sekä ilma–vesilämpöpumpuilla sekä sisäilman laatua parantavat ilmanvaihtolaitteet.

Mitsubishi Electric -lämpöpumput tunnetaan tänä päivänä modernista suunnittelusta, korkeimmasta laadusta, pitkästä eliniästä sekä ylivoimaisesta energiatehokkuudesta.

Valikko
Valikko