Uutuus

Mitsubishi Electric MSZ-RW ilmalämpöpumppu

Mitsubishi Electricin uutuustuote Hyper Heating MSZ-RW ilmalämpöpumppu lämmittää tehokkaasti ja hyvällä hyötysuhteella kovillakin pakkasilla.

Häikäisevää suorituskykyä

Mitsubishi Electric RW-sarjan erinomainen lämmitysteho tuo ensiluokkaista lämpöä asuntoosi. Uusi huipputehokas kompressori tuottaa maksimaalisen lämmitystehon energiatehokkaasti, nyt myös todella alhaisissa ulkolämpötiloissa. Mitsubishi Electric RW-sarjan ilmalämpöpumppu on tehty kestämään pohjoisen ankarissa olosuhteissa.

Perinteinen Mitsubishi Electricin Hyper Heating -malli tuottaa lämpöä vähintään nimellistehonsa verran -15 °C:n ulkolämpötilaan asti. RW-sarjan uuden ajan Hyper Heating -teknologialla tuottaa laite nimellistehonsa -25 asteeseen ja vielä kylmemmilläkin keleillä lämmitys jatkuu huipputehokkaana. Uskomaton lämmitysteho maustettuna upealla ominaisuusvalikoimalla lämmittää niin mieltä kuin asuntoakin ennennäkemättömällä tavalla.

Mukavuutta tyylikkäästi

3 D i-see Sensor

Sisäyksikön muotoihin sulautuva 3D i-see sensor mittaa huoneen lämpötiloja infrapunatunnistimen avulla. Tunnistimen avulla puhallusilma voidaan suunnata ihmisiin, ihmisistä pois tai tasaisesti alueelle jossa usein oleskellaan.

Tehokkaat ilmanohjaimet

Sisäyksikön ilmanohjaimet on jaettu kahteen osaan sekä pysty- että vaakasuunnassa. Ilmaa voidaan ohjata samanaikaisesti oikealle, vasemmalle, ylös ja alas. Näin lämmitysilma saadaan jakautumaan tehokkaasti ja vedottomasti huonetiloihin.

Automaattinen takkatoiminto

Automaattisen takkatoiminnon avulla saadaan sisäyksikön puhallin jäämään asetetulle nopeudelle ja ilmanohjaimet haluttuun suuntaan vaikka lämmitystarvetta ei olekaan takan lämmittämässä huoneessa. Näin saadaan myös takan lämpöä leviämään laajemmin asuntoon.

Puhtautta

Dual Barrier -pinnoite

Sisäyksikön puhtaus on erittäin tärkeää ilmalämpöpumpun tehokkaan toiminnan kannalta. Lämmitettävä tai jäähdytettävä sisäilma kulkee sisäyksikön läpi helposti, kun sisäyksikkö on puhdas. Näin sisäyksikön läpi kulkeva ilmamäärä on oikeanlainen ja lämmityskäytössä sisätilat saadaan lämpiämään alhaisemmalla lämmönsiirtokennon lämpötilalla. Alhaisemman lämmönsiirtokennon lämpötilan ansiosta laitteisto säilyttää erinomaisen hyötysuhteensa.

Dual Barrier -materiaali

Myös ilmanohjaimet voivat likaantua vuosien saatossa. Mitsubishi Electric kehitti ilmanohjaimia varten erityisen Dual Barrier-materiaalin. Likaa hylkivä aines ei siis ole ilmanohjaimissa ainoastaan pinnoitteena, vaan yhdistettynä osaksi valmistemateriaalia.

Käytettävyyttä

Me kaikki olemme erilaisia. Meillä on eri mieltymykset ja toimintatavat. Mitsubishi Electric on kehittänyt RW-mallisarjaan uuden toiminnon, jotta se palvelisi sinua oikealla tavalla. Käyttötilan valitsimella saat muokattua laitteiston juuri tarpeisiisi sopivaksi.

Suuri huone

Suuressa huonetilassa on paljon lämmitettävää ja jäähdytettävää. Jotta suuren tilan lämpötilaa voitaisiin hallita tehokkaasti, on sisäilmaa liikutettava paljon ja kauas. Tällä asetuksella sisäyksikkö puhaltaa kauemmas ja käsittelee suurempia ilmamääriä, jolloin laitteistosta tulee erittäin tehokas.

Taloudellinen

Lämmitettävän tilan lämmöntarve voi myös olla sen verran pieni, että maksimaalista lämmitystehoa ei tarvita. Tällöin voidaan käyttää asetusta ”taloudellinen”, jolloin laitteisto pyrkii säilyttämään mahdollisimman hyvän hyötysuhteen erittäin suuren lämmitystehon sijaan.

Hiljainen

Luonnon rauha ja hiljaisuus on monelle tärkein asia. Asetuksella ”hiljainen” sisäyksikkö pienentää puhallustehoja ja hiljentyy kanssasi odottamaan seuraavan aamun auringon nousua.

Wi-Fi-etäohjaus

Sisäyksikössä on integroitu Wi-Fi-sovitin, jonka avulla voit ohjata lämpöpumppuasi mobiililaitteilla tai tietokoneella mistä vain.

Helppo etäohjauksen asennus

Laitteiston yhdistäminen asunnon Wi-Fi-verkkoon käy kätevästi kaukosäätimen avulla.

Taustavalaistu kaukosäädin

Kaukosäätimen näyttö on varustettu LED-taustavalolla, jonka ansiosta laitetta on helppo käyttää.

Uusi ympäristöystävällisempi kylmäaine R32

Uuden kylmäaineen GWP (Global warming potential) on alle kolmasosa aiempien kylmäaineiden GWP-arvoista. Myös kylmäaineen määrä lämpöpumpuissa on noin 10-15 % pienempi kuin aikaisemmilla malleilla.

Mitsubishi Electric on vuonna 1921 perustettu japanilainen monikansallinen elektroniikka- ja sähkölaitteiden valmistaja, jonka pääkonttori sijaitsee Tokiossa, Japanissa.

Pohjoismaissa Mitsubishi Electric -ilmastointilaitteita on myyty jo vuodesta 1983 lähtien. Nykyisessä tuotesortimentissa Mitsubishi Electricillä on pienten ja suurten kiinteistöjen lämmitys- ja jäähdytysratkaisut ilmalämpöpumpuilla sekä ilma–vesilämpöpumpuilla sekä sisäilman laatua parantavat ilmanvaihtolaitteet.

Mitsubishi Electric -lämpöpumput tunnetaan tänä päivänä modernista suunnittelusta, korkeimmasta laadusta, pitkästä eliniästä sekä ylivoimaisesta energiatehokkuudesta.

Valikko
Valikko